Logo Dural Bouwgroep

Duurzame dakrenovatie
in Bonheiden

Familie Serruys

“Alles is naar wens verlopen. De werken zijn veel sneller uitgevoerd dan verwacht. We zouden zo terug voor Dural Bouwgroep kiezen!”

omschrijving van het project

Een amarant kleurig dak in Bonheiden

De Stormpan 993-Amarant

Deze prachtige dakbedekking bestaat uit de Stormpannen 993 in de kleur amarant. Deze dakpannen zijn ideaal voor bosrijke omgevingen. De extra kop-en zijsluiting van de 993 zorgt er voor dat loof en vuil minder gemakkelijk onder de pannen terecht komen. Zowel het hoofddak als het dak van de garage zijn bekleed met deze Pottelbergse pan.

Goed isoleren

Een belangrijke aanleiding om het dak te renoveren was om de isolatie aan te pakken. We hebben met een lichtgewicht materiaal, een extra dikke laag kunnen leggen. Dit is een grote stap in de goede richting om gunstig te scoren op de isolatienormen. Deze zullen met de jaren strenger en strenger worden. Als je overweegt om in de toekomst je huis te verkopen, die je zeker rekening te houden met de isolatie en tot welke EPC-waarde je je huis wilt opwaarderen. Een dak is een belangrijke winst-of verliespost als het op energie en warmte aankomt. De EPC-waarde van je huis heeft zeker een impact op de verkoopswaarde van je huis. Als je daar nu niet aan denkt, kan het zijn dat jouw toekomstige koper verplicht wordt om opnieuw te isoleren en renoveren.

Wij staan onze klanten graag bij om hun huis op een slimme manier op te waarderen. We werken uitsluitend met hoogkwalitatieve en duurzame materialen, die een lange levensduur hebben. Dat merk je ook aan onze garanties. Die zijn langer dan bij vele concurrenten.

De afwerking

Om de isolatie goed te beschermen plaatsten we een dampscherm, onderdakfolie en ondervorst. De afvoerbuis kreeg een speciaal bruine kleur. Tussen het dak en de hanggoot plaatsten we onze betrouwbare, brandveilige, doch mooie Rockpanel in de kleur antraciet.

Dakadvies in Bonheiden

Wil jij graag advies over hoe je jouw huis future-proof kunt maken? Onze adviseurs regio Bonheiden komen graag ter plaatse voor een dakanalyse. Op basis van wat kan voor jouw dak zal je ook effectief kunnen kiezen en fantaseren over de materialen die jouw dak en huis esthetischer zullen maken. Contacteer ons voor een gratis dakanalyse met offerte inclusief.

De uitvoering

Voor

De locatie van het project